Voorwaarden

Algemeen

Algemene voorwaarden voor de verhuur van geboorteborden en verkoop van traktaties en versieringen van Kleintjegeboren, onderdeel van Partyday, gevestigd te Joure en ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01139137. Door te bestellen/huren geeft u aan met de voorwaarden akkoord te gaan.

 

Geboorteborden – Voorwaarden

De geboorteborden/raamfiguren/vlaggestokken dienen opgehaald en te worden teruggebracht in Joure. Bij het ophalen wordt de borg betaald behorende bij het desbetreffende bord/figuur/vlaggestok. Bij het terugbrengen van de gehuurde attributen wordt vervolgens de huur verrekend. Mochten de attributen beschadigd worden teruggebracht, dan behoudt Kleintjegeboren het recht om de schade te verhalen bij de verhuurder.

 

Traktaties – Voorwaarden

Bestellen.
U kunt bestellen door een email te sturen (info@kleintjegeboren.nl) of per telefoon. De minimale bestelhoeveelheid is 10 traktaties per soort traktatie. Na ontvangst van uw betaling is de bestelling definitief en wordt de bestelling in behandeling genomen en gaat de levertijd in.  De levertijd is 1 tot 5 werkdagen voor een knutselpakket, traktatiezakjes, reepwikkels en 5 tot 10 werkdagen voor repen, gevulde traktatiezakjes, en  kant & klare traktaties. Bij meer dan 75 traktaties (wikkels, traktatiezakjes, repen, chips en kant & klaar) kan de levertijd langer zijn.


Prijzen.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland zijn: brievenbuspost; 4 euro en pakketpost 6,95 euro. Indien het pakket naar het buitenland gezonden dient te worden, wordt verwacht dat u dit meldt bij de aanvraag en berekenen we de verzendkosten op basis van de PostNL-tarieven.


Verzending .
Kleintjegeboren verzendt de traktaties via PostNL. Zodra pakketten zijn verzonden krijgt u bericht van ons. Wanneer de pakketten niet als brievenbuspost maar als pakket verzonden dienen te worden, worden deze standaard als basispakket verzonden. Naar keuze van de klant kan er voor gekozen worden om het pakket aangetekend met evt. toeslagen te verzenden. Extra kosten hiervoor zijn voor de klant. Bij langdurige stakingen worden knutselpakketten verzonden met DHL en worden de verzendtarieven volgens DHL verrekend. kleintjegeboren is niet aansprakelijk voor beschadiging, vertraging of verlies tijdens transport met Post NL of DHL.

Het is ook mogelijk pakketten af te halen in Joure.

 
Annuleren.
Aanvragen voor bestellingen zijn geheel vrijblijvend en kunnen zonder reden van opgaaf worden geannuleerd. Door de persoonlijke aard van iedere bestelling kunnen bestellingen die inmiddels betaald zijn niet meer geannuleerd worden.

 
Privacybeleid.
Al uw persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt of ter inzage worden gegeven. Ook zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het vervaardigen en bezorgen van uw traktatie.
Alle persoonsgegegevens en emailbestanden worden nooit online bewaard maar in een losse aparte database. Al het emailverkeer dient voor de belasting 7 jaar te worden bewaard en zal na 7 jaar vervolgens worden verwijderd.
Indien u wenst dat na het vervaardigen van de traktatie uw persoonlijke gegevens, zoals bijv. foto's, uit de database worden verwijderd dan kunt u dit per email aanvragen en zullen wij deze verwijderen.

 
Copyright.
Het is niet toegestaan de traktaties te kopiëren of aan derden door te verkopen zonder uitdrukkelijke toestemming van kleintjegeboren.

 
Klachten.
Mocht u niet tevreden zijn over het door Kleintjegeboren geleverde produkt dan kunt u dit per email aan ons laten weten.

 

Versieringen – Voorwaarden

 
Bestellen.
U kunt een bestelling plaatsen door een email te sturen (info@kleintjegeboren.nl) of per telefoon. U krijgt vervolgens  binnen 24 uur (op werkdagen) een prijsopgave terug. Na ontvangst van uw betaling is de bestelling definitief en wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen verstuurd.

 
Prijzen.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland zijn: brievenbuspost; 4 euro en pakketpost 6,95 euro. Indien het pakket naar het buitenland gezonden dient te worden, wordt verwacht dat u dit meldt bij de aanvraag en berekenen we de verzendkosten op basis van de PostNL-tarieven.


Verzending.
Kleintjegeboren verzendt uw bestelling via PostNL. Zodra pakketten zijn verzonden krijgt u bericht van ons. Wanneer de pakketten niet als brievenbuspost maar als pakket verzonden dienen te worden, worden deze standaard als basispakket verzonden. Naar keuze van de klant kan er voor gekozen worden om het pakket aangetekend met evt. toeslagen te verzenden. Extra kosten hiervoor zijn voor de klant. Bij langdurige stakingen worden pakketten verzonden met DHL en worden de verzendtarieven volgens DHL verrekend. Kleintjegeboren is niet aansprakelijk voor beschadiging, vertraging of verlies tijdens transport met Post NL of DHL.

Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen in Joure.

 

 

Privacybeleid

Gegevensbeleid.
Al uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt of ter inzage gegeven. Ook zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het vervaardigen en bezorgen van uw traktatie/versieringen dan al voor het verhuren van geboorteborden.
Alle persoonsgegegevens en emailbestanden worden nooit online bewaard maar in een losse aparte database. Het emailverkeer/de huurovereenkomsten dienen voor de belasting 7 jaar te worden bewaard en zullen na 7 jaar worden verwijderd.
Tevens bewaren wij alle ontwerpen gedurende deze 7 jaar voor in het geval u een herbestelling wilt doen. Indien u wenst dat na het vervaardigen van de traktatie uw persoonlijke gegevens, zoals bijv. foto's en ontwerp, uit de database worden verwijderd dan kunt u dit per email aanvragen en zullen wij deze verwijderen.

Cookiebeleid.
Kleintjegeboren maakt gebruik van Google analytics. Hierbij hebben wij een bewerkingsovereenkomst gesloten. Wij hebben hierbij gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres zodat uw IPadres is geanonimiseerd. Er worden geen gegevens gedeeld met Google en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Googlediensten in combinatie met de Google Analytics cookies.